FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Fri, Jan 22nd, 2016

2017 Fiat Qubo / Fiorino

Fiind pe piata din 2008, este timpul pentru compact People Carrier Fiat si variantele sale comerciale pentru a obține un facelift.

Qubo / Fiorino duo a fost scobit în timpul testării pe o vreme rece în Suedia. Deși au fost prototipuri camuflate, este evident că cea mai mare parte a modificărilor se va referi front-end.

Din ceea ce putem spune, noul model are sport o grila reproiectata, bara de protectie fata si faruri intr-un mod care amintește de mai marele Doblo, care a fost, de asemenea, reînnoit anul trecut.

Bazat pe platforma Grande Punto și construit la uzina Fiat din Bursa, Turcia, perechea va primi relatărilor o nouă generație de motoare care respectă standardele Euro 6 de emisii.

Cu Doblo au stabilit un precedent de a fi vândute în America de Nord rebadged ca RAM Promaster orașului, zvonurile spun că FCA are în vedere a face același lucru cu Qubo si Fiorino.

În timp ce modelele vândute în Europa și America de Sud sunt de așteptat la Geneva Auto Show, va trebui să așteptăm și să vedem dacă conglomeratul decide că ar trebui să pună la dispoziția in SUA și Canada.

sursa: www.carscoops.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved