FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Thu, Jun 15th, 2017

El este cel mai sofisticat Abarth de pana acum. Vezi aici ce-i cu atata mahon si fibra de carbon

  • Fiat prezinta cel mai sofisticat Abarth de pana acum
  • Acesta este botezat 695 Rivale
  • Alaturi de el, italienii au prezentat si editia aniversara 695 Rivale 175 Anniversary

Italienii de la Fiat prezinta cele mai noi produse nascute din parteneriatul cu cei de la Riva. Este vorba de doua modele bazate pe citadina 500, botezate 695 Rivale si 695 Rivale 175 Anniversary.

Dupa ce ti-am prezentat cel mai nebun Fiat 500 de pana acum, a venit timpul sa revenim putin cu picioarele pe pamant si sa povestim despre cele mai noi modele nascute din parteneriatul celor de la Fiat cu constructorii de iahturi Riva.

Pe primul dintre acestea, brand-ul din Peninsula il numeste “cel mai sofisticat Abarth din istorie“, insa va fi cunoscut drept 695 Rivale. Asa cum probabil te asteptai, acesta imbina lumea auto cu cea a iahturilor si propune in primul rand o nuanta exterioara bi-colora (Riva Sera Blue si Shark Grey).

Apoi, urmeaza dungile duble in culoarea Aquamarine, diferite finisaje cromate, elemente estetice imprumutate de la ambarcatiunea Riva 56 Rivale, frane Brembo, suspensie Koni si jantele de 17 inch Supersport.

Odata ce deschizi usa esti intampinat de alte elemente nautice precum bordul imbracat in fibra de carbon sau mahon, scaune din piele albastra, un volan imbracat intr-o combinatie de piele albastra si neagra, scos in evidenta de o sigla din mahon, si o nuca a schimbatorului de viteze conceputa din acelasi lemn pretios.

Alaturi de acesta, italienii de la Fiat au prezentat si versiunea 695 Rivale 175 Anniversary, dezvoltata special pentru sarbatorirea celor 175 de ani ai brand-ului Riva. Aceasta editie va fi replica numai in 350 de exemplare (jumatate coupe, jumatate cabrio) si va propune printre altele, jante de 17 inch, sigle care sa ateste exclusivitatea modelului sau mai multe detalii proiectate manual.

sursa: www.4tuning.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved