FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Fri, Mar 25th, 2016

Fiat 124 Spider Abarth debuteaza la New York Motor Show 2016

Cu ocazia Salonului Auto International de la New Yorkediția 2016 , care se va deschide publicului 25 martie, Fiat si Abarth prezenta noul Fiat 124 Abarth Spider Processing în calitate oficială , care, la echilibru, este caracterizat prin aceea ca varianta nordamericană a ” Abarth 124 Spider , care a debutat oficial la Geneva Motor Show martie 2016 și care va ajunge pe piața europeană în luna septembrie. Urmând aceeași strategie deja adoptată cu 500, noul Fiat 124 Abarth Spider prelucrarea are loc la New York , sub marca Fiat pe corp și cu numele neobișnuit “Abarth de procesare”, care ar putea fi folosit și pentru alte modele în viitor 500 Abarth restyling si viitorul crossover – sportiv Abarth 500x.

Comparativ cu European-Abarth 124 Spider, noul Fiat 124 Abarth Spider Processing pe ecran, New York -ul are câteva diferențe substanțiale, atât estetice și tehnice. Motorul este un MultiAir de 1.4 litri, dar puterea maximă a crescut de la 170 CP la 160 CP, în timp ce explicitat cuplul rămâne același, și anume de 250 Nm. La dispoziția clienților există o transmisie manuală, care în mod automat sunt întotdeauna adaptate la diferențial mecanic cu alunecare limitată și mai scurtă finală. În comparație cu Fiat 124 Spider, noul Fiat 124 Abarth Spider Processing poate conta pe Sport Mode care modifică răspunsul elementelor, cum ar fi motorul, controlul stabilității, transmiterea și servodirecției sportivitatea mai inainte de echitatie, oferind o mai mare dinamism pentru pilot.

Noul Fiat 124 Abarth Spider Processing se poate baza , de asemenea , pe amortizoare Bilstein, aero kit cu barele de protecție modificate și jante din aliaj de 17 inch realizate în culori Gun Metal. De notat este toba de spate cu patru ieșiri și “frânele Brembo. În ceea ce privește culorile corpului, versiunea americană dell’Abarth 124 Spider se va baza pe culorile alb gheață, Red Passion, Negru Cinema, Gri argintiu și White Pearl-layer. Toate referirile la victoriile raliului Abarth au fost eliminate descoperim în gama europeană a masinii. Interioarele sunt realizate din piele si microfibra, cu nuanțe de negru și cusături roșii. Printre optiunile pe care le găsim, de asemenea, interior piele neagră sau două tonuri negru și roșu. Pentru moment nu am fost încă lansat mai multe detalii cu privire la prețul de vânzare disponibile în America de Nord a noului Fiat 124 Abarth Spider Processing.

sursa: www.clubalfa.it

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved