FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Mon, Feb 22nd, 2016

Fiat 127 – 2016

Noul Fiat 127 Edition 2016, a fost prezentat de David Obendorfer. Ci aai în vârstă își vor aminti masinile Lingotto legendarul lansat în 1971 și a rămas în listele Fiat până în 1983, ulterior înlocuit de Fiat Uno. O mașină de succes, cu linii simple și forme atrăgătoare.

Fiat 127 subcompact Render

Obendorfer, creatorul proiectului, a rămas strâns legat de Fiat 127 și a hotărât să prezinte subcompact cu un nou look, cu un design modern, dar cu multe puncte in comun cu predecesorul său.

Noul Fiat 127 este disponibil doar în format digital, punct de vedere estetic vitrine pentru aceeași capota motorului și un parbriz mai degrabă înclinat, cu lumini spate într-un fel asemănătoare cu cele ale modelului născut în 1971.

În ceea ce privește părțile laterale, acolo este accentuat o ușoară nervură, în timp ce formele de suprafețelor vitrate reproduce fidel modelul original Fiat.

Interior nou Fiat 127

În ceea ce pentru interior, găsim în primul rând a roții de direcție tradițional cu două spițe.

Aceasta subliniază un stil care rămâne tablou de bord destul de simplu, liniar și în special în partea tehnologica a consolei centrale, în cazul în care se află un display cu funcții de navigație, de control al climei și sistemul de infotainment.

David Obendorfer & Fiat 127

Așa cum a anticipat este David Obendorfer unul care a creat proiectul, cu intenția de a fi în măsură să se realizeze pe platforma existentă a moștenitorul său, Fiat Punto.

După cum a raportat pe site-ul Obendorfer “Acest concept într-un facsimil modernă a unei capodopere de Pio Manzu: legendarul Fiat 127, care cred că este unul dintre mașinile mai echilibrate stilistic vreodată. Proiectul a fost publicat pentru prima dată de designboom.com 19 martie 2013 și prezentate ulterior de numeroase bloguri și reviste on-line la nivel internațional “.

Noul Fiat 127 prezintă măsurători tipice ale unui automobil compact, cu o lungime de 4,16 metri și o lățime de 1,75.

Cine știe dacă o zi ceea ce este acum o face se va transforma în realitate. Pentru moment rămâne doar un vis.

sursa: www.clubalfa.it

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved