FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Thu, Nov 29th, 2018

Fiat 500 Repetto: o nouă ediție specială pentru mașina italiană de oraș

Fiat a lansat 500 Repetto, o nouă versiune specială pentru mașina de oraș dezvoltată în colaborare cu producătorul francez de pantofi Repetto.

Fiat 500 este unul dintre modelele care a primit numeroase ediții speciale, iar finalul acestui an aduce încă o noutate în gama constructorului italian.

De data aceasta, Fiat s-a aliat cu producătorul francez de balerini Repetto pentru lansarea 500 Repetto, o ediție specială care se remarcă prin numai câteva elemente distinctive.

Astfel, caroseria a primit un finisaj în nuanța Bordeaux Opera, iar jantele sunt din aliaj și au un design specific. Pentru ca ediția specială să fie identificată și mai ușor pe stradă, pe montantul C a fost inscripționată o balerină în timpul unui dans.

La interior, italienii au optat pentru aceeași nuanță de culoare, în timp ce tapițeria este din piele. Pasagerii se vor putea bucura de o priveliște mai frumoasă datorită plafonului panoramic.

Fiat 500 Repetto este disponibil în două versiuni de motorizare. Prima dintre ele este o unitate cu 4 cilindri de 1.2 litri și 69 de cai putere, disponibilă cu cutie de viteze manuală sau automată, iar a doua este o unitate TwinAir cu doi cilindri care generează 85 de cai putere.

De asemenea, fiecare client al ediției speciale va primi un pachet cadou care include o pereche de balerini, un breloc și un parfum, toate sub brandul Repetto.

Via Fiat www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved