FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Mon, Oct 2nd, 2017

Fiat 500L City Cross: monovolumul italian primește o versiune specială cu aspect de SUV

Fiat 500L City Cross este o versiune specială a monovolumului italian care beneficiază de o gardă la sol mai mare și de un aspect mai agresiv pentru a simula aspectul unui SUV cu valențe off-road.

Cu numai 3 luni în urmă, Fiat lansa Panda City Cross, o versiune specială pentru modelul de oraș care primea diverse îmbunătățiri de natură estetică pentru a simula aspectul unui SUV.

Iată că această rețetă este utilizată acum și în cazul monovolumului Fiat 500L, care primește la rândul său o versiune specială City Cross care va fi disponibilă la nivel european.

Printre îmbunatățirile anunțate de constructorul italian se numără bare de protecție mai agresive, întărirea scuturilor, modificări la grilă și o gardă la sol cu 25 de milimetri mai înaltă, ceea ce va asigura o poziție mai înaltă la volan.

De asemenea, Fiat a introdus elemente negre pe caroserie, inclusiv pe plafon și pe jantele din aliaj de 17 inch, iar modelul este disponibil în nu mai puțin de 9 nuanțe, inclusiv metalizate, producătorul considerând că nuanța de portocaliu Sicilia Orange este cea mai potrivită pentru această ediție specială.

Interiorul este alb sau negru, iar 500L City Cross beneficiază în standard de un ecran touch de 3.5 inch, însă clienții pot opta și pentru unul de 7 inch cu conectivitate Apple Car Play și Android Auto.

Gama de motorizări este similară cu cea disponibilă pe 500L: pornește de la o unitate pe benzină de 1.4 litri cu 95 de cai putere și continuă cu o versiune mai puternică, de 120 de cai putere. Există și agregatul TwinTurbo cu numai doi cilindri, care are o capacitate de 0.9 litri și oferă 105 cai putere. Cei care preferă dieselul primesc fie un Multijet de 1.3 litri și 95 de cai putere, fie unul de 1.6 litri și 120 de cai putere.

Via Fiat www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved