FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Tue, Jan 14th, 2020

Fiat lansează versiuni micro-hibride pentru 500 și Panda: italienii spun că emisiile sunt reduse cu 30%

Fiat a anunțat lansarea unor versiuni micro-hibride pentru modelele 500 și Panda, care vor ajuta la reducerea emisiilor cu 30%. Primele vehicule electrificate de la Fiat vor utiliza un motor pe benzină de un litru și 70 CP împreună cu un sistem micro-hibrid de 12 volți conectat la un acumulator Li-Ion.

Anul 2020 a dat startul electrificării la Fiat, italienii urmând să lanseze în curând viitorul 500, un model 100% electric ce va fi produs la Torino.

Până la momentul prezentării lui Fiat 500e, constructorul a anunțat primele vehicule electrificate din gamă. Este vorba despre 500 și Panda, care vor beneficia de versiuni micro-hibride.

Noile modele hibride utilizează un motor pe benzină de un litru și 3 cilindri, care generează 70 de cai putere, alături de un sistem micro-hibrid de 12 volți conectat la un acumulator Li-Ion.

Noile versiuni promit o reducere a emisiilor cu 20-30% și vor fi disponibile începând din februarie (pentru 500 Hybrid), respectiv martie (pentru Panda Hybrid).

Via Fiat www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved