FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Mon, Sep 19th, 2016

Fiat Panda facelift primește modificări minore

La 5 ani de la lansarea celei mai noi generații a lui Fiat Panda, modelul italian primește câteva îmbunătățiri. Estetic, însă, Panda nu se schimbă deloc.

Salonul Auto de la Paris, care are loc la finalul lunii septembrie, va marca debutul unei versiuni actualizate a lui Fiat Panda , model care din 2011 nu a mai primit modificări estetice sau tehnologice importante. 

Nu vorbim însă de un facelift în adevăratul sens al cuvântului, pentru că Fiat nu modifică la exterior decât gama de culori și jantele lui Panda. Aflăm, astfel, că citadina italiană primește două nuanțe suplimentare față de oferta de până acum – Amore Red și Colosseo Grey – și două noi modele de jante de 14 și 15 inch.

Interiorul se îmbunătățește ceva mai serios, pentru că Panda propune un nou volan cu două brațe, un instrumentar de bord modernizat, panouri de bord modificate și scaune cu tapițerii complet noi care-și schimbă nu doar design-ul, ci și materialele. Modificările sunt valabile atât pentru versiunea clasică a lui Panda, cât și pentru variantele 4×4 și Cross.

La nivelul motorizărilor nu remarcăm nimic radical schimbat. Toate motoarele se ridică la standardele Euro6 și vin în variantă pe benzină (1.2 69 CP sau 0.9 Turbo de 85 și 90 CP) sau diesel (1.3 Multijet de 95 CP). 

sursa: www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved