FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Wed, Jan 13th, 2016

Fiat Panda restyling: fotografii spion, debut la sfârșitul anului 2016

Dupa ce a castigat titlul de cel mai bine vandut automobil din Italia în 2015, Fiat Panda se pregateste pentru o 2016 plin de știri. Brandul italian, de fapt, este de lucru, pentru câteva luni, restilizarea de segmentul său care ar trebui să fie prezentate publicului în cursul următoarelor câteva luni, probabil la Paris Motor Show, în octombrie și apoi ajunge pe piata pana la sfarsitul anului”.

În acest moment, au aparut online, primele fotografii spion ale noului Fiat Panda restyling. Prototipurile capturate în timpul testării în stradă au capace ostentative ce ascund modificările de urmat pentru Fiat cel mai bine vandut la dispoziție pe piață începând din februarie 2012, pentru a primi o la mijlocul carierei makeover în măsură să garanteze o nouă creștere a vânzărilor în Europa.

Noile caracteristici care vin în noua reproiectare a Fiat Panda ar trebui să fie diferite si se va concentra atat pe sternul masinii, cu o fata si spate, care ar trebui să primească câteva trucuri care nu va merge, deși a denatura proiectarea funcțională tipică a Panda, că toate “intern în cazul în care pasagerul va găsi un nou spațiu bord și, probabil, nu va fi mai mult loc pentru tehnologie, un element esențial în prezent pe piață. Din punct de vedere tehnic, în schimb, nu va fi nici o veste speciala. Cum sa întâmplat cu restyling de 500, de fapt, noul Fiat Panda va moșteni practic întregul sector al motoarelor deja disponibile pe modelul in prezent pe piata cu actualizări mici și revizii care vor optimiza unele motoare. Panda, cu toate acestea, va continua să se concentreze pe o gamă foarte bogată și variată cu benzină, motorină, gaz natural și GPL, precum și cu varianta 4×4, care este un element esențial al proiectului și unul dintre modelele de antrenare Panda. Popular pe piața se datorează în principal pentru excelentul raport calitate / pret.

Pentru viitor, în orice caz, pot exista mai multe inovatii. La fabrica din Pomigliano d’Arco lângă Napoli, unde astăzi se produce numai Panda, FCA are în vedere deja de ceva timp posibilitatea de a începe un model de serie al doilea, în scopul de a maximiza capacitatea site-ului. Prin urmare, acest al doilea model ar putea fi o ruda apropiata de Panda și ar putea ajunge pe piață în cursul 2017. Următorii doi ani vor fi plini pentru Fiat, care este deja de lucru pentru debuturi ale hatchback și break versiuni ale fiat Tipo și noua generație a Fiat Punto.

via: www.clubalfa.it

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved