FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Tue, May 10th, 2016

Fiat pregătște un motor de 2.0 litri și 300 de cai putere, care va debuta pe Jeep Wrangler

Fiat și Chrysler vor investi 75 de milioane de euro pentru a da naștere unui nou motor de 2.0 litri, cu patru cilindri. Unitatea va fi folosită pentru prima dată de noua generație Jeep Wrangler.

Industria auto actuală este din ce în ce mai provocatoare, chiar și pentru constructorii cu experiență. Grupul FCA Fiat-Chrysler a înțeles că trebuie să țină pasul cu celelalte mari conglomerate din domeniu și a început să investească masiv în dezvoltare.

Italienii au anunțat că vor cheltui 75 de milioane de dolari pentru a crea o linie de asamblare flexibilă, dedicată unui motor nou, cu patru cilindri. Agregatul, botezat cu numele de cod Hurricane, va avea o capacitate de 2.0 litri, un turbocompresor, injecție directă, control variabil al valvelor și este așteptat să dezvolte aproximativ 300 de cai putere.

Unitatea de nouă generație ar urma să se alăture unui motor mai vechi de 2.0 litri, aspirat normal, care oferă doar 160 de cai.

Noul motor Huricane va reprezenta noua linie de unități eficiente ale Grupului FCA. Primul model pe care va fi instalat ar trebui să fie noua generație Wrangler, așteptată anul viitor. Chiar Sergio Marchionne, șeful FCA, a susținut că noul Wrangler va avea un nou motor cu patru cilindri, capabil să funcționeze alături de o transmisie automată cu opt rapoarte.

via automotivenews (înreg.), www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved