FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Fri, Mar 25th, 2016

Fiat Tipo: 15.000 de comenzi primite în EMEA

Dupa livrarea premiului Autobest în 2016 , noul Fiat Tipo continuă să trăiască o perioadă de realizări remarcabile. De la lansarea sa ce a avut loc la începutul lunii decembrie, la sfârșitul lunii ianuarie, de fapt, noul sedan din segmentul C Fiat a adunat mai mult de 15.000 de comenzi în regiunea EMEA. Este într – adevăr un rezultat excelent pentru noua masina a brand -ului italian care, amintiți – vă, numai în prima lună de comercializare în Italia, în decembrie anul trecut, a luat mai mult de 4.000 decomenzi.

Pentru a împinge vânzările Fiat Tipo din Italia este exclusiv oferta de lansare, care expiră la 29 februarie, ceea ce permite tuturor clienților interesați pot cumpăra un motor de 1.4 pe benzină Fiat Tipo cu 95 CP și stadializarea Edition de deschidere la un preț 12.500 Euro. Pentru luna februarie, această promoție a fost extinsă în Italia , în colaborare cu promovarea Super Resturi , care implică , de asemenea , alte masini de lux Fiat, Lancia Ypsilon, Alfa Romeo Giulietta si MiTo. În orice caz, obiectivul inițial de lansare de tip Fiat a fost centrat în mijloc. Fiat a reușit să prezinte pe piața europeană noul său salon auto ca excelent raport calitate / preț, care combină un design de succes cu echipamente tehnice bune fără a fi necesară o cheltuială excesivă.

Noul Fiat Tipo este produs la Bursa din Turcia , în cazul în care autovehiculul este vândut ca Fiat Marea Egee. În zilele următoare, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, Fiat va prezenta , de asemenea , versiunea hatchback cu cinci uși a caroseriei tip , la care se va alătura în câteva luni, chiar si varianta break. tipul de proiect prevede, de fapt, trei masini, toate C-segmente, iar toate dispun de un sector tehnic solid și excelent raport calitate / pret, care va avea sarcina de a crește în continuare, rezultatele vânzării Fiat pe piața europeană. De asemenea, urmăriți-în următoarele câteva luni, pentru a primi toate actualizările cu privire la cifrele de vânzări ale hatchback Fiat Tipo și debutul variantelor de vagoane hatchback si station.

sursa: www.clubalfa.it

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved