FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Fri, Mar 25th, 2016

Fiat Tipo 5 usi: oferite la prețul de lansare de 12.750 de euro Noutăți despre Fiat FCA decret 25 martie 2016

Dupa prezentarea de la Geneva Motor Show in luna martie, iar ” anunțarea listei oficiale de pret a avut loc ieri, noul Fiat Tipo 5 uși face debutul în toate reprezentanțele casei Fiat unde va fi comandat din ziua de azi cu lansa o promovare care isi propune sa repete succesul Fiat Tipo 4 uși, în doar trei luni, el a ajuns în Italia, la un total de 10.000 de comenzi.

Prețul de listă a noului Fiat Tipo 5 uși pentru Italia pornește de la 15.900 de euro necesare pentru a cumpăra versiunea cu Easy configurare și benzină motor de 1,4 litri și o putere maximă de 95 CP. Această variantă a noului tip este acum vedeta unei oferte foarte interesant faptul că, odată cu semnarea unei finanțări specifice (toate detaliile comerciale ale inițiativei vor fi disponibile in showroom – uri Fiat) , va permite clientului sa cumpere masina la un pret de pornire de 12.750 Euro. Pe sold, noul Fiat Tipo 5 uși arată, datorită acestei promoții de lansare, cum ar fi segmentul C vândut cu un preț care caracterizează, în general, segmentul hatchback inferior.

Pentru a face chiar mai interesant , această promoție este “alocarea optimă a Fiat Tipo 5 uși. Cu setarea facila, de fapt, noul 5 usi casa Fiat poate conta pe sistemul de infotainment radio Uconnect prin Bluetooth și USB, aerul condiționat manual , ceață, pe oglinzile și cele patru geamuri electrice și senzorii de parcare. Piese de completare echipament standard, sunt, de asemenea, sase airbag-uri, ESC, Hill Holder, monitorizarea presiunii sistemului TPMS pneurilor și lumini de ceață. Asupra echilibrului ne aflăm în fața unui echipament foarte complet, care sporește “valoare pentru bani” caracter al gamei de tip, datorită unui raport excelent calitate / preț, cu scopul de a lua în câteva luni piața europeană.

Să ne amintim că, în primele luni de marketing, noul Fiat Tipo 5 uși vor fi comercializate sub două motoare diferite Euro 6. În plus față de mai înainte menționat de 95 CP 1.4 benzină în lista este , de asemenea, excelent 1.6 Multijet 120 CP. În ambele cazuri, motoarele sunt cuplate la transmisia manuala. În viitor, lista va fi extins odată cu introducerea transmisiei automate pentru Multijet de 120 CP si cu sosirea a două motoare, un Multijet de 95 CP 1.3, deja disponibil de la sfârșitul lunii februarie pe tip 4-uși, și interesant este 1.4 T-Jet 120 CP pe benzina bi-combustibil / GPL, care ar putea garanta o sursă suplimentară de economii pentru clienți.

Noul 5 usi Fiat Tipo este caracterizat prin aceea ca o mașină convenabilă și completă. Mașina are o lungime de 4,37 metri, o lățime de 1,79 metri și o înălțime maximă de 1,50 metri. Capacitatea de încărcare sub raftul pentru colete este de 440 de litri. În câteva săptămâni (pina când nu există încă nici o informație precisă cu privire la aceasta), va veni pe piață, chiar și noul tip Station Wagon, care va completa gama de segmentul C al marcii Fiat.

sursa: www.clubalfa.it

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved