FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Fri, Mar 25th, 2016

Fiat Tipo Cross: Rendering variantei de crossover de tip

În doar două luni și jumătate de comercializare, noul Fiat Tipo, patru uși segmentul sedan C produs în Turcia, a devenit un real succes comercial ajungand, astfel cum a raportat astăzi Fiat, altitudinea 22.000 de comenzi. Așteptând sosirea pe piață a variantelor 5 uși și break, prezentat la începutul Geneva Motor Show in luna martie, zvonuri și zvonuri de noi modele derivate din baza de tip nu sunt cu siguranță lipsesc.

Astăzi vă oferim o redare interesantă, realizat de Laco de design, care ne oferă o ipotetică Fiat Tipo Cross, un crossover C-segment bazat pe Fiat Tipo 5 uși. Este un proiect care, la momentul respectiv, nu găsește confirmări de specifice, dar aceasta este o posibilitate reală de a schimba gama de tip. Un crossover compact care merge să stea în antiteză complet cu privire la 500X, care combină un aspect off-road cu un caracter confortabil și practic, capabil să îndeplinească diferite tipuri de clienți. Design-ul include, așa cum sa menționat, tipul 5 usi, dar este impodobit dall’assetto ridicat și o protecție specială a corpului, o necesitate pentru acest tip de mașină.

Segmentul de piață al crossover în special în segmentul economic, este în creștere și, în următorii câțiva ani, volumele de vânzări ar trebui să se extindă în mod semnificativ. Și “bine, atunci, că Fiat Tipo Cross ar putea deveni o evoluție naturală și esențială a tipului de interval și ar putea contribui , de asemenea , într – o măsură a determinat creșterea viitoare a vânzărilor mărcii Fiat. În spatele proiectului, este ușor să-și asume, vom găsi aceeași platformă pe care Fiat produce Type 4 porturi și noul tip 5 uși și vagon. Proiectul ar putea fi stabilit în aceeași fabrică în cazul în care astăzi aceste masini sunt produse la Bursa din Turcia.

Fiat platforma de tip, care este derivat din 500L în ultimele săptămâni a fost în centrul mai multor zvonuri. Potrivit unor zvonuri, de fapt, din această bază Fiat ar putea dezvolta , de asemenea, noua generație a modelului Punto Fiat, care ar putea, prin urmare, să fie caracterizat prin aceea ca o versiune mai compactă a tipului de 5 uși. In viitor, de aceea, Fiat ar putea crea o gamă foarte articulat “rațional” folosind aceeași platformă se va baza nu numai pe cele trei variante oficiale ale tipului deja pe noua generație de punct și de ce nu, chiar și pe acest interesant și ipotetic Fiat Tipo Cross.

sursa: www.clubalfa.it

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved