FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Mon, Oct 2nd, 2017

Fiat Tipo poate fi comandat în versiunea S-Design

Fiat a deschis lista de comenzi pentru Tipo S-Design. Versiunea oferă modificări de exterior, îmbunătățiri la interior și motorizări cunoscute.

În cadrul Salonului Auto de la Geneva, Fiat a sărbătorit 60 de ani de la debutul primei generații 500. Italienii au adus o ediție specială a modelului de oraș, dar au lansat și linia estetică S-Design, aceasta fiind disponibilă pe 500X și Tipo.

Acum, oficialii Fiat ne anunță că au deschis lista de comenzi pentru Tipo S-Design. Versiunea este disponibilă și pe varianta de caroserie break și oferă modificări estetice, dar și ceva îmbunătățiri la nivelul habitaclului.

Caroseria lui Fiat Tipo S-Design poate fi comandată în cinci nuanțe: Metropoli Grey, Cinema Black, Amore Red, Gelato White și Colosseo Grey. Grila frontală și capacele oglinzilor vin într-un finisaj special, iar jantele de 18 inch au și ele un design nou. De asemenea, Fiat introduce pe versiunea Tipo S-Design și blocuri optice Bi-Xenon.

Interiorul versiunii S-Design este oferit cu tapițerie mixtă (piele-material textil), iar consola centrală este dominată de ecranul de 7 inch. Sistemul de infotainment oferit de Fiat este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Fiat Tipo S-Design poate fi comandat fie cu motorul de 1.4 litri benzină de 120 de cai, fie cu cel de 1.6 litri diesel de 120 CP.

sursa: www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved