FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Fri, Feb 2nd, 2018

Fiat Tipo Sport: compacta italiană ar putea primi o versiune sportivă în martie

Fiat Tipo ar putea primi o versiune sportivă cu îmbunătățiri vizuale cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

Constructorii auto lansează frecvent versiuni sportive și/sau de performanță ale unor modele de volum cu scopul de a impulsiona vânzările, iar publicația Car Magazine susține că Fiat Tipo este următorul pe listă.

Potrivit sursei citate, constructorul italian va prezenta Fiat Tipo Sport la Salonul Auto de la Geneva de la începutul lunii martie. Oficialii Fiat-Chrysler nu au confirmat încă această informație, însă cea mai plauzibilă ipoteză este că Tipo Sport va primi doar câteva noutăți vizuale, cum ar fi bare de protecție mai sportive, jante de dimensiuni mai mari sau elemente de natură sportivă pentru designul interior.

În schimb, Tipo Sport nu va avea nicio noutate din punct de vedere al motorizărilor, în condițiile în care fanii propulsiei pe benzină pot alege în prezent o unitate de 1.4 litri și 95 CP sau una de 1.6 litri și 110 CP. Compacta este disponibilă și cu două unități diesel, una de 1.3 litri și 90 CP și alta de 1.6 litri și 120 CP.

Lansarea Fiat Tipo Sport ar urma să coincidă cu aniversarea de 30 de ani de la dezvăluirea inițială a modelului înainte de relansarea acestuia în 2015. Anul trecut, Tipo a fost unul dintre cele mai căutate modele din gama Fiat, cu peste 110.000 de unități comercializate pe teritoriul Europei. Totuși, 97.000 de unități au fost comercializate în numai două țări: 56.000 în Italia și alte 41.000 în Turcia, acolo unde poarte însă numele Egea.

Via Motor1 www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved