FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Fri, Mar 25th, 2016

Noul Fiat Panda 2016-2017 restyling

Se aștepta un makeover cosmetic ușoară pentru noul Fiat Panda și o mulțime de știri din partea tehnologică. Acest lucru este indicat de zvonurile care circulă în ultimele ore pe web și “fotografii spion” semnate Laco Design.

Fiat Panda 2016 

O reînnoire a Fiat Panda , probabil , de așteptat , spre sfârșitul acestui an, sau mai probabil , la rândul său , din 2016 și 2017.

Cele mai recente zvonuri despre macră față de sosirea noului Panda în toamna (debut la Paris Motor Show , în octombrie?) Și de a ajunge la dealeri la sfârșitul anului 2016. Acesta sunt zvonuri și, prin urmare , la momentul respectiv trebuie doar să așteptăm informații oficiale.

În ceea ce privește reproiectarea propusă prin design Laco, noul Panda este pus pe ecran pentru o serie de îmbunătățiri estetice deși destul de ușoară, astfel încât să nu se schimbe prea mult din aspectul real al mașinii, cu toate acestea, de așteptat schimbări atât în partea din față și din spate .

Gama de motoare ar rămâne mai degrabă confirmate și ar fi versiuni disponibile GPL și GNC, tracțiune integrală și noua Cruce.

Noul interior Fiat Panda

Modificări substanțiale , mai degrabă se referă la “interiorul noului Panda, cu un nou tablou de bord și o îmbogățire a sistemelor tehnologice la bord, în beneficiul mai mare confort.

Printre zvonurile care circulă pe internet, există zvonuri cu privire la introducerea unui nou model realizat în uzina din Pomigliano d’Arco, cu debut programat în 2017, întotdeauna Fiat Panda derivare. Din moment ce este doar zvonuri, în cazul în care nu fac acest lucru, dar răsuflat mult încredere.

sursa: www.clubalfa.it

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved