FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Sun, Sep 13th, 2015

Toyota RAV4 va primi o versiune hibridă, anticipată deja de un teaser

Toyota a publicat o serie de imagini teaser prin care anunţă debutul unei versiuni hibride a actualului RAV4. Crossover-ul va fi dezvăluit luna viitoare cu ocazia Salonului Auto de la New York.

Toyota a anunţat oficial că va dezvălui o nouă versiune a actualului RAV4 cu ocazia Salonului Auto de la New York, programat să îşi deschidă porţile la începutul lui aprilie.

Japonezii vor profita de expunerea oferită de salonul american pentru a ne face cunoştinţă cu prima versiune hibridă din istoria lui RAV4. SUV-ul japonez este confirmat de o serie de imagini teaser oficiale, care dezvăluie partea posterioară a crossover-ului şi inscripţionarea distinctă.

Deşi Toyota nu a publicat detalii despre soluţia de propulsie pe care o va adopta RAV4, ne putem aştepta la împrumutarea arhitecturii hibride existente în prezent pe Lexus NX300h. Asta înseamnă existenţa unui motor pe benzină de 2.5 litri, aspirat normal, asociat unui motor electric.

Împreună, cele două motoare vor putea garanta o putere totală de aproximativ 155 de cai putere, transmişi celor patru roţi prin intermediul unei tracţiuni integrale permanente.

sursa: www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved