FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Sun, Nov 1st, 2015

Toyota Supra se întoarce: în 2016 va fi prezentat conceptul unui model sport mai performant decât un Porsche 911

Oficialii Toyota au confirmat succesorul lui Supra și promit peformanțe dinamice superioare celor asigurate de Porsche 911. Conceptul care prefigurează viitorul Supra va fi expus în 2016.

Toyota Supra, celebrul model sport al mărcii nipone, are revenirea pregătită în planurile companiei. Vestea vine de la șeful departamentului de dezvoltare al modelelor sport ale japonezilor, Tetsuya Tada, care a confirmat planurile de prezentare ale unui concept nou care să prefigureze o nouă generație a lui Supra și a anunțat și un frate mai mic al lui GT86, inspirat de conceptul S-FR. Cei de la Toyota nu au specificat când vor lansa varianta de serie a urmașului lui Supra, dar Tetsuya Tada promite că modelul va surclasa mulți rivali, inclusiv pe Porsche 911.

Conceptul care va prefigura următoarea generație a lui Toyota Supra este programat să fie prezentat la un salon auto important din 2016, cel mai probababil la cel de la Detroit, derulat în luna ianuarie. Japonezii vor dezvolta noul Supra cu sprijinul celor de la BMW și îl vor echipat cu o transmisie secvențială. Tetsua Tada, oficialul Toyota care a confirmat viitorul model sport al mărcii, a specificat deja că motorizarea nu va fi campioană în războiul cailor putere, dar va compensa prin masa redusă și prin manevrabilitate.

Familia de modele sport de la Toyota va include, pe lângă succesorul lui Supra și actualul GT86, un model mai mic și mai accesibil. Acesta va fi bazat pe conceptul S-FR și nu va fi dezvoltat cu sprijinul nemților de la BMW. Viitorul frate mai mic al lui GT86 ar putea să nu fie vândut pe toate piețele pe care sunt oferiți și ceilalți doi membri ai familiei de modele sport a mărcii nipone, dar el se va concentra pe factorul “fun” al mașinilor dedicate șoferilor și promite să fie un model accesibil, încadrat între Mazda MX-5 și Toyota GT86 ca gabarit și prețuri. Până la dezvelirea acestuia, putem spune că așteptăm cu sufletul la gură noile modele sport promise de compania niponă.

Așa arată conceptul Toyota S-FR, care anticipează fratele mai mic al lui GT86

Via Motoring.com.au | Jalopnik | WCFwww.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved