FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Tue, Sep 8th, 2015

Un Fiat pentru lumea largă: Ducato 4×4 Expedition [VIDEO]

Nu ne mai amintim să ne fi dorit vreodată să legăm o relaţie pe viaţă cu un Fiat. Până acum. Fă cunoştinţă cu Ducato 4×4 Expedition.

Fiat Ducato 4×4 Expedition este un exemplar unicat, creat de Fiat Professional pentru Düsseldorf Caravan Salon. Şi este vehiculul perfect pentru a face, să zicem, înconjurul lumii. Sau călătorii de mii de kilometri măcar. 

4×4 Expedition este bazat pe Ducato Camper Van şi vine cu faruri LED, gardă la sol mărită, anvelope off-road, troliu şi portbagaj pe plafon. Da, ai nevoie de portbagaj pe plafon, pentru că înăuntrul maşinii ai o mini-garsonieră. De fapt, mai mult decât o garsonieră – un lounge chiar.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Ne-am uitat la poze şi la clip iar-şi-iar-şi-iar şi singura problemă pe care i-am găsit-o este faptul că anvelopele alea o să facă zgomot când mergi pe asfalt. Dar nici un zgomot de rulare nu poate fi atât de enervant încât scaunele din piele sau televizoarele cu ecran plat să nu-l poată şterge din memorie, odată ce te-ai săturat de condus şi vrei să te relaxezi.

Sub capotă stă motorul Multijet II de 2,3 litri, care dezvoltă 150 de cai-putere. Mai multe informaţii tehnice – în afară de motorizare şi de faptul că are tracţiune integrală – nu ştim, dar nici nu ne interesează: are scaune din piele şi televizoare cu ecran plat! 

sursa: www.promotor.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved