FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Sun, Nov 1st, 2015

Volkswagen Golf 8 vrea să spele rușinea familiei: va avea un hibrid care consumă 4.7 litri/100 km

Volkswagen va miza pe tehnologii ecologice noi odată cu lansarea noului Golf 8. Modelul compact va oferi clienților săi o versiune hibridă inedită.

Pentru a ieși cu bine din scandalul Dieselgate, Volkswagen are nevoie de un suflu nou. Iar acesta nu poate veni decât cu ajutorul unor modele noi. Cel mai popular model din istoria companiei, Golf, se dorește a fi vârful de lance al revenirii VW, motiv pentru care inginerii germani au grăbit dezvoltarea modelului.

Volkswagen Golf 8 ar urma să debuteze oficial în cursul anului viitor, însă ar urma să fie doar o versiune îmbunătățită a actualului model, exact așa cum a fost Golf 6 pentru Golf 5. Modelul va fi dezvoltat pe platforma modulară MQB a Grupului, cea de care vor beneficia și facelifturile lui Seat Leon și Skoda Octavia, așteptate și ele la finele lui 2016.

Odată cu lansarea noului Golf 8, Volkswagen va lansa și o versiune hibridă, cu o arhitectură complet nouă. Ea va dispune de un motor pe benzină, cu numai trei cilindri, de un litru, asistat de un turbocompresor electric și un alt motor electric. Ansamblul, completat și de o baterie litiu-ion, va putea oferi un consum de numai 4.7 litri/100 de kilometri. Bateria va livra energie și pentru turbocompresorul electric, ceea ce înseamnă că motorul nu va fi solicitat atât de mult.

Pe lângă noua versiune hibridă, Golf 8 va oferi și multă tehnologie: recunoașterea gesturilor, anticipată deja de BMW Seria 7, un ecran de 13 inch pentru sistemul multimedia și un alt ecran tactil pentru climatizare.

via wcfwww.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved