FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Mon, Jan 4th, 2021

FCA vrea să producă modele electrice Jeep, Fiat și Alfa Romeo în Polonia: uzina din Tychy va livra primele exemplare în 2022

Fiat-Chrysler va investi circa 160 de milioane de euro în modernizarea uzinei sale din Tychy (Polonia) și va începe să producă, din 2022, modele electrice și hibride pentru brandurile Jeep, Fiat și Alfa Romeo.

Grupul FCA are un buget consistent pentru investiții în electrificare, lansarea de noi modele și îmbunătățirea liniilor de producție la nivel european.

Compania a anunțat că uzina sa din Tychy (Polonia) va construi modele electrice și hibride pentru brandurile Jeep, Fiat și Alfa Romeo, începând cu a doua jumătate a anului 2022.

În acest sens, FCA va investi aproximativ 160 de milioane de euro în modernizarea uzinei unde lucrează circa 2.500 de angajați.

Noile modele ce vor fi produse de FCA în Polonia vor fi lansate în viitorul apropiat, iar pe lista posibilităților se numără și viitorul SUV Alfa Romeo Tonale (foto concept), conform informațiilor din presa locală.

Via Automotive News, Reuters www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved