FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Fri, Mar 25th, 2016

Fiat Toro: a prezentat oficial noul pick-up

Dupa ce mai multe teasere din ultimele săptămâni , Fiat a prezentat astăzi oficial noul pick-up cu caroserie cu patru usi Fiat Toro, un proiect care a convins fanii celor patru roți din primele imagini difuzate pe rețea. Noul Fiat Toro, pentru moment, va fi exclusiv pe piața din America de Sud, dar în lunile următoare comercializării sale ar putea fi extinsă și la alte piețe. Debutul comercial al noului pick-up a brand-ului italian în America de Sud ar trebui să fie stabilită la sfârșitul lunii februarie, cu deschiderea efectivă a comenzilor.

Noul Fiat Toro vine cu urmatoarele dimensiuni: lungime de 4915 mm, înălțimea de 1746 mm și o lățime de 1.844 mm. Din teren este egală cu 2.990 mm. Capacitatea de încărcare a corpului este, cu toate acestea, egală cu 650 de kilograme pentru modelul de bază cu motor pe benzină și 1000 kg pentru modelul cu un motor diesel. Înălțimea este egală cu 20,6 cm , în partea din față și 27.9 cm în spate. Rezervorul are, totuși, o capacitate de 60 de litri. Interiorul, cu toate acestea, amintiți-vă Jeep Renegade, crossover compact al marcii Jeep, care este produs în aceeași fabrică din Brazilia în cazul în care Fiat va asambla noul Fiat Toro.

Așa cum am spus mai devreme, pe piata, Fiat Toro va veni în două variante diferite. Modelul de bază are un motor pe benzină 16V de 1,8 litri , capabil să ofere o putere maxima de 132 CP. Această variantă a pick-up are o cutie de viteze automată cu șase trepte și se poate conta pe tractiune fata. Prețul de vânzare al acestui model, s-au ridicat la circa 17 mii. Versiunea de top a noii game Fiat Taurus este, cu toate acestea, echipat cu un motor diesel de 2 litri , capabil sa livreze o putere totală de 170 CP. Versiunea diesel Fiat Taurus cu tracțiune integrală și transmisie automată se află pe piață cu un pret de aproape 26.000 de euro.

Aici este ceea ce a fost declarat de Stefan Ketter, FCA Președinte pentru America Latină: “Reprezintă gândirea și atitudinile FCA. Cutezanță se adaugă la excelență, eficiență, de calitate, și mai presus de toate creativitatea pentru a genera lucrări noi, neobișnuite, interesante. Așa că, mai mult decât o mașină, este simbolul a ceea ce putem face acum și în viitor “

De asemenea, urmăriți în următoarele săptămâni pentru toate actualizările posibile cu privire la un posibil debut european al noului pick-up Fiat Toro.

sursa: www.clubalfa.it

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved