FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Fri, Jan 22nd, 2016

Fiat Toro pick-up își arată spatele. Italienii mizează pe linii senzuale într-un segment dominat de masculinitate

Toro va fi numele primului pick-up full-size produs de Fiat. Acesta vrea să strice ritmul masculin al acestui tip de utilitare prin linii care amestecă caracterul dur al unui puck-up cu senzualitatea tipic italiană.

Primul pick-up full-size al italienilor de la Fiat se lasă așteptat și, datorită faptului că publicul s-a arătat interesat de subiect atunci când Fiat a publicat prima imagine cu noul model, italienii ne dau imagini cu țârâita. Astăzi, de exemplu, vedem spatele pick-up-ului pe care Fiat îl va produce în Brazilia.

Nu mai puțin de două luni au trecut între prezentarea imaginii din față a lui Fiat Toro și publicarea fotografiei actuale, în care pick-up-ul italian poate fi admirat din spate. În acest ritm, Fiat are toate șansele să bată toate recordurile de lungime ale unei campanii de teasing. 

Una peste alta, notăm faptul că Fiat Toro vine cu un posterior cât se poate de italian, în care caracterul dur propriu unui pick-up încearcă să se combine cu un element contrastant: senzualitatea liniilor pe care obișnuiesc să le proiecteze designerii din Peninsulă. Per total, celor de la Fiat le-a ieșit un pick-up cu forme ceva mai fluide decât cele ale celorlalte modele din segment, Nissan Navara, Toyota Hilux, Mitsubishi L200, Mazda BT50 sau Volkswagen Amarok, care mizează pe linii ceva mai masculine.

Fiat nu a scos nicio vorbă legată de motorizările noului model, însă informațiile venite dinspre presa sud-americană ne arată că utilitara Fiat va primi, sub capotă cel mai probabil, un motor diesel Multijet de 2.0 litri. Interiorul va fi urcat la standarde actuale în ceea ce privește conectivitatea și abordarea multimedia, pachetul uConnect făcând parte din ofertă. Platforma de producție nu este cunoscută, dar e foarte probabil ca italienii să mizeze pe baza folosită la producția modelelor Renegade lși Fiat 500X.

Noul Fiat Toro va fi lansat în prima fază pe piețele sud-americane în luna fabruarie 2016.

sursa: www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved