FIAT Panda - 0 stele în testul de impact

 

Aveți grijă de cei dragi

 
Tue, Nov 17th, 2020

Îmbunătățiri pentru Fiat Panda: versiune Sport, ecran touch de 7 inch și motorizare mild-hybrid de 70 CP pentru întreaga gamă

Fiat Panda primește o serie de îmbunătățiri. Modelul de oraș are acum o versiune Sport și un ecran touch de 7 inch, în timp ce motorizarea mild-hybrid de 70 de cai putere este disponibilă pentru întreaga gamă.

Fiat Panda împlinește în acest an 40 de ani de la lansarea primei generații, iar constructorul italian a decis să sărbătorească printr-o serie de îmbunătățiri introduse pentru modelul de oraș.

Noutățile de design exterior sunt mai degrabă minore și se reflectă în special în zona barei de protecție frontale și a jantelor redesenate. Noutatea majoră apare însă la interior, întrucât Panda va putea fi achiziționat acum cu un ecran touch cu diagonala de 7 inch care oferă suport pentru serviciile Android Auto și Apple CarPlay.

Pe de altă parte, gama Panda este completată acum de o versiune Sport, care are rolul principal de a atrage publicul tânăr. Varianta Sport include jante în două nuanțe de culoare, oglinzi în culoarea caroseriei și, opțional, plafon negru.

La interior, planșa de bord a versiunii Sport are culoarea titanului și elemente din piele ecologică, iar tapițeria scaunelor este închisă la culoare. În plus, clienții versiunii Sport pot comanda și pachetul Pandemonio, care oferă în plus geamuri cu tentă închisă, etriere roșii și volan cu elemente de culoare roșie.

Deloc surprinzător, nu există nicio schimbare de natură tehnică, însă există totuși o noutate: motorul pe benzină de un litru cu trei cilindri care dezvoltă 70 de cai putere și include sistem mild-hybrid va fi disponibil pe întreaga gamă Panda. Astfel, acesta va fi disponbil și pe versiunile Life, City Life, Cross, City Cross și Sport.

Via Fiat www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved